Camacho: Real Madrid nu joaca fotbal

Apropo.ro / 20.09.2004, 10:40
Camacho: Real Madrid nu joaca fotbal
Antrenorul Jose Antonio Camacho s-a declarat dezamagit de prestația jucatorilor sai în meciul cu Espanol Barcelona, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a III-a a campionatul Spaniei, apreciind ca Real Madrid nu joaca fotbal, informeaza "Marca". "Mie îmi place sa vad ca echipa ataca

Antrenorul Jose Antonio Camacho s-a declarat dezamagit de prestația jucatorilor sai în meciul cu Espanol Barcelona, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a III-a a campionatul Spaniei, apreciind ca Real Madrid nu joaca fotbal, informeaza „Marca”.

„Mie îmi place sa vad ca echipa ataca înca de la început. Îmi place sa vad jucîndu-se fotbal, iar Real Madrid nu face acest lucru”, a spus Camacho.

Tehnicianul madrilen a precizat ca a preferat ca jucatorii David Beckhma și Raul sa nu fie folosiți în partida de sîmbata, deoarece evoluasera și în meciul pierdut, miercuri, cu scorul de 0-3, în fața formației Bayer Leverkusen, în prima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Camacho se considera principalul vinovat pentru situația echipei sale. „Antrenorul este responsabil de toate partidele pierdute, acesta este un lucru pe care-l știu sigur. Dar, cred ca atunci cînd exista voința, totul se poate soluționa”, a afirmat Camacho.

Cotidianul „Marca” noteaza ca Jose Antonio Camacho a discutat, înaintea antrenamentului de duminica dimineața, cu Roberto Carlos, Raul și Michel Salgado, pentru a gasi soluții de soluționare a crizei de la Real.

Publicația menționata subliniaza ca, în meciul cu Espanol, Real Madrid a fost o echipa urmarita de ghinion. La încalzire, Iker Casillas s-a accidentat, fiind înlocuit de Cesar, care s-a accidentat la rîndul sau, dar a ramas pe teren. În repriza a doua, Walter Samuel este eliminat de pe teren, Ronaldo a ratat un penalti, iar în minutele de prelungire este eliminat de pe teren și Michel Salgado. „Președintelui Florentino Perez, aflat la tribuna oficiala, nu-i vine sa creada. Imaginați-va cum a fost întoarcerea cu avionul la Madrid”, noteaza „Marca”.

Un post de radio spaniol susține ca Jose Antonio Camacho a demisionat

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Antonio Camacho, și-a depus demisia, duminica seara, însa președintele clubului Florentino Perez l-a rugat sa reflecteze asupra acestei decizii pîna luni, susține postul de radio spaniol Cadena Ser, citat de AFP.

Potrivit sursei citate, Camacho a discutat, duminica seara, cu Perez, caruia i-a spus ca este inutil sa continue ca antrenor la Real Madrid, însa președintele gruparii madrilene i-a solicitat tehnicianului sa reflecteze pîna luni înainte de la lua o decizie.

Real Madrid a pierdut, cu scorul de 1-3, meciul cu Espanol Barcelona, în campionatul Spaniei și a fost învinsa, cu scorul de 3-0, de Bayer Leverkusen, în prima etapa a fazei grupelor Ligii Campionilor. 

Potrivit presei spaniole, relațiile lui Camacho cu mai mulți dintre jucatorii sai nu sînt foarte bune. Astfel, Roberto Carlos l-a criticat în repetate rînduri pe Camacho prin intermediul presei.

Presa a relatat ca mai mulți jucatori de la Real nu sînt de acord cu favorizarea lui Raul, fotbalist ieșit din forma, dar care a fost titular în trei partide. Pe de alta parte, jucatorii nu sînt de acord nici cu atitudinea foarte dura a lui Camacho. 

Jose Antonio Camacho a fost numit în funcția de antrenor al echipei Real Madrid în luna mai, el înlocuindu-l pe portughezul Carlos Queiroz, care a fost demis. 

În 1998, Camacho a antrenat pentru 23 de zile pe Real Madrid, înainte de a demisiona, dupa ce i-a reproșat președintelui Lorenzo Sanz ca nu l-a consultat în privința transferurilor.

Mediafax