Camasa face topul

Apropo.ro / 27.07.2006, 12:25
Camasa face topul
Spune sincer, hai spune sincer! De cate ori ai stat dimineata pironita in fata dulapului si nu ai stiut ce sa alegi ? Sau mai corect spus cat ai stat ? 5,10, 15 minute pana cand ai intrat in criza de timp ? Si pana la urma pe ce ai pus mana la repezeala? O camasa. O data, de doua ori, de

Spune sincer, hai spune sincer! De cate ori ai stat dimineata pironita in fata dulapului si nu ai stiut ce sa alegi ? Sau mai corect spus cat ai stat ? 5,10, 15 minute pana cand ai intrat in criza de timp ? Si pana la urma pe ce ai pus mana la repezeala? O camasa.

O data, de doua ori, de trei ori. Ei, dupa cum vezi si tu, camasa are toate motivele sa fie in topul preferintelor romancelor. Pentru ca ultimele analize o demonstreaza clar. Camasa e in top.

Romancele cumpara in jur de 10.000 de camasi pe saptamana. Si cu cat e mai alba sau mai deschisa la culoare cu atat are mai mult succes.

Din bumbac, in amestec cu elastan, simpla, cu broderie, clasica, cu pense. Nu conteaza. Camasa sa fie! Le poti gasi usor in magazinele La Femme. Ce sa mai, camasile ne scot din multe situatii de criza. Nu-i asa ca-si merita locul in top?