”Cameleonii” pierd un om după dispute aprinse în ”Ultimul Trib”

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 13:17
”Cameleonii” pierd un om după dispute aprinse în ”Ultimul Trib”
”Ultimul Trib” scoate la iveală calităţi pe care concurenţii nici nu şi le cunoaşteau! Un joc dificil, i-a făcut pe aceştia să reevalueze seara trecută, într-o nouă ediţie a emisiunii, la Antena 1.

După ce Crocodilii au pierdut jocul de Nominalizare şi au trimis-o pe Neli la duel, a venit rândul ca echipele să se înfrunte din nou în jocul de Salvare. În ciuda faptului că are un ochi acoperit, Paula Chirilă a decis să îşi ajute echipa şi a găsit un rol care să îi permită să rămână deasupra apei.

Cursa pe apă a scos ce era mai bun din unii, dar şi cea mai mare furie în cazul altora. Dacă Dima a încercat să înşele regulamentul şi să intre de două ori în cursa de ştafetă pe apă pentru ca Daniela Crudu să nu fie nevoită să intre, aceasta s-a dovedit cu mult mai puternică decât ar fi crezut chiar şi ea însăşi. Ajunsă în impas în mijlocul probei, într-un punct din care Cosmin Pădureanu nu o lăsa să plece, aceasta a luptat până la ultima fărâmă de energie, a plâns şi totuşi a reuşit să termine traseul, aducând echipei sale salvarea de la duel. Decizia l-a înfuriat însă pe Pădureanu, care a răbufnit şi a ieşit din apă. ”E a treia oară când trişează!”, a strigat acesta. ”Mă nominalizaţi pe mine, pentru că am ieşit din apă şi regulamentul spune că trebuie să plec acasă!”, şi-a anunţat acesta colegii.

”Au fost mai buni ca noi! Au avut doi oameni avans, despre ce vorbim?”, a spus Silviu Mircescu, iar ceilalţi membri ai echipei au luat o altă decizie: să se nominalizeze unii pe ceilalţi, în semn de protest! Ceea ce nu ştiau însă, a fost că regulamentul prevede ca în această situaţie Căpitanul să decidă omul care va intra la duel. Cum însă cu toţii o învinuiau mai mult sau mai puţin oficial pe Gabriela, că din cauza sa au pierdut timp preţios la probă, Mircescu a decis ca ea să o înfrunte pe Neli.

Supărată de decizie, Gabriela a considerat că Oana Dedeu ar fi vinovată de tot, ba, mai mult, o suspectează că ar fi mai apropiată decât trebuie de iubitul său, Silviu Geandră.  

”Cum poţi să fii şarpe cu fundă la gât, tragi de toţi cu dinţii să mă voteze, să voteze cu inima? Înseamnă că undeva în inima ta ai o problemă cu mine. Oricare stă singură acasă şi prinde un fraier care se uită la ea, se simte bine. E normal, Silviu e un bărbat frumos! El azi mai avea puţin şi o pupa pe gură, nici nu şi-a dat seama! Noi am venit aici la o competiţie, cum să o iei razna de cum ai pus piciorul? Ai greşit insula, frate!”, i-a acuzat Gabriela pe cei doi. 

De partea cealaltă, Lemurii s-au întors veseli în sat şi au sărbătorit momentul, dar şi transformarea incredibilă a Danielei Crudu. ”A fost cea mai grea probă! Iadul! Dar ea a fost minunea noastră! O vedeam cum încasa sacii în cap…”, a lăudat-o Sorin Brotnei.
La rândul său, Daniela a recunoscut şi ea că nu a mai fost vreodată pusă într-o postură atât de grea. ”E pe viaţă şi pe moarte! În viaţa mea nu am clacat în halul acela, m-am aşezat în genunchi şi am început să plâng, nu mai puteam de loviturile alea. Eram ca o găină în ţarc, m-a nenorocit Cosmin!”, a povestit apoi Daniela, după ce şi-a revenit din şoc.

Distracţia nu a ţinut mult însă pentru Lemuri, după ce aceştia au aflat că au fost pedepsiţi pentru felul în care s-au purtat cu localnicii cu o seară înainte. ”A trebuit să gătim şi pentru oamenii de la magazin, unde am încercat cu o seară înainte să negociem şi ni s-a spus că s-au supărat”, a povestit Sorana. Ca urmare, aceştia au mers, şi-au cerut scuze şi i-au invitat la masa la care aveau de gătit trei găini primite cadou de la Vula.

În acest timp, sportivii au continuat cearta la vilă, după jocurile din ziua precedentă, Neli reproşându-le băieţilor că nu înţeleg că nu toate jocurile sunt făcute pentru cei puternici, iar ei au dat dovadă că nu ştiu să gândească strategic şi să aibă răbdare. Supărată că Daniel Chiriţă şi Mircea Zamfir s-au aliat din nou împotriva colegei sale, Roxana Chiperi le-a reproşat acestora că nu încearcă să o susţină, mai ales că a doua zi urmează un duel care îi decide soarta. ”E lipsă de umanitate în echipa asta!”, a spus Roxana. 

A doua zi, jocul de Duel le-a adus faţă în faţă pe Neli şi Gabriela. Aceasta din urmă a refuzat să fie însoţită de iubitul său, preferând să plece alături de Mircescu şi Mirel Magop, pe care i-a făcut să promită că nu le vor spune celorlalţi nimic din ceea ce s-a întâmplat la jocul pierdut de ea. Gabriela le-a transmis celor de pe insulă un singur mesaj: ”Sunt oameni şi fac greşeli, dar sunt unii care iartă şi alţii care nu, iar eu nu iert!”.

În aceste condiţii, spiritele s-au animat pe insula pustie, mai ales după ce Oana a aflat pentru prima dată de acuzaţiile care i se aduc. ”Nu am simţit niciodată că m-ar privi diferit şi sunt femeie, îmi dau seama dacă un băiat se uită la mine cu alţi ochi. E un scenariu făcut de ea, eu ştiu foarte bine intenţiile cu care am venit la acest concurs”, a spus Oana cu lacrimi în ochi, în timp ce Silviu Geandră a negat şi el orice gest, iar restul colegilor au admis că nu au observat nicio apropiere nepotrivită între membri ai echipei. ”Eu chiar nu am văzut să se fi întâmplat aşa ceva, nu cred că Oana are vreo legătură cu această telenovelă”, a spus şi Silviu Mircescu.

În acest timp, Crocodilii Cornelia Condeescu, Roxana Chiperi şi Alex Filip şi-au păcălit colegii la întoarcerea de joc, spunând că au rămas fără încă un membru. Cu atât mai mare a fost însă bucuria când aceştia au văzut-o pe Neli intrând în vilă, iar căpitanul Crocodililior, Alex Filip, nu a pierdut ocazia de a le povesti acestora cu lux de amănunte cât de puternică s-a dovedit a fi Neli în această competiţie. ”În sfârşit m-am întors eu, aşa cum mă cunosc”, a recunoscut Neli.