Camelia Bălţoi: ”Ochii sunt cartea de vizită a unei femei”

Apropo.ro / 25.07.2012, 08:00
Camelia Bălţoi: ”Ochii sunt cartea de vizită a unei femei”
Dacă vă întrebaţi cum reuşeşte să arate atât de bine? Răspunsul este unul simplu- gene bune credem noi, ”prea multă agitaţie”, spune ea.

– Eşti prezentatoare de sport. Tu faci sport?
Sportul înseamnă sănătate! Am practicat volei acum ceva timp, însă, odată cu venirea la facultate, am fost nevoită să renunţ! In prezent, din păcate, nu prea mai fac sport… Imi place, din când în când, să mai ajung pe teren să joc!

– Cum te răcoreşti în perioada caniculară?
Vă mărturisesc că sunt îndrăgostită de vară! Este anotimpul meu preferat, aşadar suport cu uşurinţă căldura! Cu toate acestea, ascult sfatul medicilor şi niciodată nu plec de acasă fără o sticlă de apă în geantă!

Camelia Baltoi– Cum te menţii? Ţii o dietă anume?
Nu am ţinut în viaţa mea o dietă! Şi nici nu cred că o să fac acest lucru prea curând pentru că organismul încă nu mi-a creat probleme… Sunt foarte activă! Am un program strict: mă trezesc dimineaţa la 7.00, ajung la Digi Sport unde sunt plină de energie, după- amiaza mereu apare ceva de rezolvat şi mă agit în trafic, iar spre seară ies în oraş să mă relaxez! Secretul constă, probabil, în lipsa pauzelor!

– Cât de important este machiajul în viaţa unei femei? Dar în cazul tău?
Sunt o persoană foarte naturală şi mă bazez mai mult pe atitudine decât pe machiaj! Nu neg, însă, că de multe ori machiajul ajută în a-ţi acoperi nişte cearcăne sau, dacă eşti puţin palidă, în a-ţi da culoare în obraji! Prezint ştirile sportive de luni până vineri, dimineaţa, începând cu ora 10.00, iar în televiziune regulile sunt stricte: machiajul este necesar! Aşadar, m-am împrietenit foarte mult cu el!

– Care este cel mai important truc de frumuseţe primit de la mama ta?
Mama mea are o frumuseţe naturală şi cea mai fină piele din lume! Am învăţat de la ea ca în fiecare seară, înainte de culcare, să folosesc o cremă de faţă! Iţi hidratează pielea şi parcă rămâi mereu tânăr!

– Ce parere ai despre operaţiile estetice?
Cred că o operaţie estetică trebuie făcută numai dacă este strict necesară… Atâta timp cât Dumnezeu te lasă sănătoasă, de ce să schimbi „piesele”? Am văzut femei cu un corp perfect, dar fara pic de atitudine şi femei care întorceau capul bărbaţilor prin strălucirea din ochi! Credeţi-mă, ochii sunt cartea de vizită a unei femei.