Camelia Potec este iubita unui antrenor din Liga 1! Declaraţii din intimitatea cuplului

De: Nicoleta Nicolae / 22.07.2015, 09:25

Camelia Potec este iubita unui antrenor din Liga 1! Declaraţii din intimitatea cuplului
Camelia Potec, campioană olimpică la nataţie, în 2004, la Olimpiada de la Atena, în prezent preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie, este îndrăgostită.


Camelia trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un antrenor chipeş din Liga 1.

Relaţia de iubire dintre Camelia Potec şi Răzvan Rotaru, antrenor secund al echipei Chiajna, a început în urmă cu aproape o lună şi jumătate.  A fost o dragoste la prima vedere, atât Camelia cât şi Răzvan declarându-se foarte fericiţi unul lângă altul. Şi pentru că nu are nimic de ascuns, Camelia Potec a vorbit în premieră pentru Spynews.ro despre relaţia ei de iubire: „Da, suntem împreună. Suntem, deocamdată, la începutul relaţiei, dar important este că ne înţelegem foarte bine”, a precizat Camelia care a putut fi văzută şi la partidele de fotbal ale echipei din Chiajna, unde Răzvan deţine funcţia de antrenor secund.

„Marea mea dragoste în materie de fotbal a fost şi va rămâne echipa Steaua. La meciurile Chiajnei merg de ceva timp, dinainte de a-l cunoaşte pe Răzvan, deoarece am o relaţie de amiciţie cu primarul din Chiajna”, a mai spus Camelia Potec.

În urmă cu mulţi ani, pe vremea când  era sportivă de performanţă, Camelia Potec a fost intens curtată de Prinţul Albert de Monaco. Lucru confirmat chiar de Doina Sava, antrenoarea Cameliei. „Camelia dacă voia putea deveni prinţesă de Monaco. Prinţul Albert, care este un om deosebit, i-a făcut curte Cameliei, care este o femeie frumoasă”, a dezvăluit Doina Sava pentru Antena Stars.