Camelia Sucu, femeia cu cei mai multi bani

De: Dragos Tanase / 12.12.2007, 13:13
Olivia Steer va afla, in emisiunea Business Magazin, din 16 decembrie, cum isi conduce afacerile si viata personala Camelia Suciu.

Olivia Steer va afla, in cadrul emisiunii Business Magazin de duminica – 16 decembrie, difuzata la Pro TV, de la ora 10:00, cum isi conduce afacerile si viata personala femeia cu cei mai multi bani cash din business-ul romanesc, Camelia Suciu.

Aceasta detine, in urma divortului, 45 de milioane de euro pe care i-a obtinut dupa ce a vandut fostului sot partile sociale pe care le avea.

Prezentatoarea Business Magazin a pregatit in aceasta duminica o editie cu totul speciala: “Nu ratati povestea patronului City Grill, Dragos Petrescu, studentul, care impreuna cu un coleg de facultate a transformat dupa Revolutie micul local infiintat de ei la o intersectie a Bucurestiului, in cel mai cunoscut lant de restaurante din Bucuresti.

Mancarea “ca la mama acasa” a fost strategia lor de penetrare a pietei, care a inclus si multe alte trucuri, pe care le aflati duminica, in emisiune.”

Pentru a arata ca banii se si cheltuiesc, nu doar se castiga, Olivia Steer ii are invitati pe Adriean Videanu, in calitatea sa de om de afaceri, pe Adrian Stoican, patronul celui mai mare magazin de ceasuri din Bucuresti si pe designerul Mihai Albu care este de parere ca “haina il face pe om, iar pe omul de afaceri – ceasul!”