Camera Reprezentantilor: 6,4 miliarde de dolari pentru Afganistan

Apropo.ro / 07.06.2007, 09:55
Camera Reprezentantilor: 6,4 miliarde de dolari pentru Afganistan
Camera Reprezentantilor din Statele Unite a aprobat miercuri o lege care prevede alocarea unui ajutor de 6,4 miliarde de dolari Afganistanului, pentru perioada 2008-2010 pentru dezvoltare, economie si securitate, relateaza AFP. Textul, aprobat cu 406 de voturi pentru si zece

Camera Reprezentantilor din Statele Unite a aprobat miercuri o lege care prevede alocarea unui ajutor de 6,4 miliarde de dolari Afganistanului, pentru perioada 2008-2010 pentru dezvoltare, economie si securitate, relateaza AFP.

Textul, aprobat cu 406 de voturi pentru si zece împotriva, cere si desemnarea unui coordonator american care se va ocupa de lupta împotriva traficului de droguri.

El cere presedintelui George W. Bush sa consolideze strategia americana împotriva traficantilor de droguri, pentru a asigura securitatea în tara.

Proiectul de lege include si o serie de amenintari cu suspendarea ajutorului american acordat guvernelor locale si provinciale, daca anumiti oficiali sunt implicati în trafic de droguri sau actiuni teroriste.

Mediafax