Camera unei tinere reflectă personalitatea ei? (Poze)

Apropo.ro / 24.10.2013, 11:45
Doi fotografi au colindat pe cinci continente și au fotografiat diverse camere de fete. Iată ce a ieșit...

Gabriele Galimberti și Edoardo Delille cu călătorit pe cinci continente pentru a realiza proiectul lor fotografic. Au ales să viziteze camerele unor fete cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Așa au descoperit că dormitorul lor nu este doar un loc de odihnă, ci și locul unde se leagă visele, iubesc, muncesc sau se distrează. Este locul intim unde-și permit orice.

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Astfel, ei au vizitat locuințe de lux și mai sărace, unde camerele erau dotate sau aveau doar strictul necesar. Din Argentina și până în Dubai, trecând prin Kiev, Londra, Beirut, China sau Haiti, niciun dormitor nu a scăpat aparatului de fotografiat.

toronto, canada

Toronto, Canada

Selecția loc s-a bazat pe diversitate și povestea din spatele personajelor. De exemplu, echipa a întâlnit o polițistă americancă cu origini irakiene care împărțea camera cu cei doi copii ai săi, sau o dansatoare de balet de la Opera din Istanbul, fiica unei victime din atentatul de la 11 septembrie 2001, și multe altele.

argentina

Argentina, Buenos Aires

NY, SUA

New York, SUA

Inițiatorii proiectului Mirrors and Windows sunt de părere că aceste camere vizitate sunt oglinzi ale istoriei, personalității, culturii, obsesiilor și statutului social al fetelor, dar și o fereastră către lumea în care ele trăiesc.