Cameron Diaz: „Lăsați-vă părul pubian să crească”

Apropo.ro / 07.01.2014, 12:00
Cameron Diaz:
Actrița Cameron Diaz îndeamnă femeile să nu se mai epileze inghinal, pentru a spori misterul.... "zonei".

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca actrița de 41 de ani Cameron Diaz să facă asemenea declarații uimitoare. Aceasta este de părere că părul pubian nu ar trebui epilat ci ar trebui lăsat acolo pentru ca atracția masculului să fie și mai mare.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cameron le îndeamnă pe femei în cartea ei, „The Body Book”, să nu se mai epileze inghinal, comparând părul pubian cu o perdea care sporește misterul sexului.

„Cred că epilarea cu laser este o idee nebunească. Ideea că vaginul arată mai fumos fără păr este un fenomen recent, dar moda se schimbă. Acel păr pubian funcționează ca o cortină mică și vă face sexul mai misterios pentru cel care îl dorește. Vă păstrează intimitatea și îl incită pe iubit tău să privească mai îndeaproape ceea ce îi oferi. Și să fim cinstite: labiile voastre nu sunt imune în fața gravitației. Chiar vreți un vagin fără păr toată viața? În 20 de ani, veți vrea să-l oferiți ca pe un cadou celui ales și ar fi bine să îl lăsați să îl descopere ca pe un cadou, așa cum este”, scrie Cameron Diaz în cartea ei apărută recent, „The Body Book”, în care alocă un capitol întreg părului pubian.