Cameron Diaz nu vrea sa se marite

Apropo.ro / 30.11.2006, 09:43
Cameron Diaz nu vrea sa se marite
Actrita americana Cameron Diaz a declarat ca nu doreste sa se casatoreasca cu iubitul ei, cântaretul Justin Timberlake, deoarece îi este frica de angajamente, informeaza editia electronica a revistei People. Actrita în vârsta de 34 de ani a facut aceasta declaratie în timp ce se

Actrita americana Cameron Diaz a declarat ca nu doreste sa se casatoreasca cu iubitul ei, cântaretul Justin Timberlake, deoarece îi este frica de angajamente, informeaza editia electronica a revistei People.

Actrita în vârsta de 34 de ani a facut aceasta declaratie în timp ce se afla în emisiunea actritei Ellen DeGeneres, dupa ce, recent, a glumit spunând ca un câine ar constitui o responsabilitate prea mare pentru ea.

DeGeneres a întrebat-o pe Diaz daca se va casatori, dupa ce îi pusese aceeasi întrebare lui Timberlake, în vârsta de 25 de ani, în urma cu o luna.

„Când (Justin n.r.) a venit la emisiune l-am întrebat daca va veti casatori”, a spus DeGeneres. „Am vazut asta”, a raspuns Diaz. „Cunosti raspunsul la întrebare, Ellen. Mi-e frica de angajamente. Nu vreau sa fac asta”, a adaugat actrita.

În iunie, cele doua vedete au alimentat speculatiile privind o casatorie dupa ce actrita a afisat o stralucitoare bijuterie pe degetul inelar.

Timberlake si Diaz au o relatie de peste trei ani.

Mediafax