Cameron Diaz şi rockerul Benji Madden s-au căsătorit

Apropo.ro / 06.01.2015, 10:13
 Cameron Diaz şi rockerul Benji Madden s-au căsătorit
"O data cu anul nou, să incepa o nouă viaţă" şi-a zis Cameron Diaz care s-a căsătorit în cursul zilei de ieri cu liderul formaţiei "Good Charlote", Benji Madden. Ceremonia a avut loc la vila din Beverly Hills după o perioadă de logodnă foarte scurtă. Conform unor surse apropiate celor doi, Cameron a primit inelul de logodnă în ziua de Crăciun, ocazie cu care s-a decis şi asupra zilei în care se va căsători.
La ceremonie au asistat peste 100 de persoane, majoritatea fiind din domeniul cinematografiei. E!Online îi menţionează printre invitaţi pe Drew Barrymore, cea mai bună prietenă a actriţei, pe Nicole Richtie, cumnata lui Benji Madden, dar şi pe Gweneth Paltrow sau pe producătorul Joseph Katzenberg. 
  
Căsătoria actriţei este o surpriză pentru toată lumea, dacă luăm în considerare faptul că în urmă cu puţin timp, Cameron Diaz se declară o non-susţinătoare a ideei de căsătorie, explicând că multă lume „se grăbeşte” să se căsătorească, doar pentru că îşi imaginează că vor fi fericiţi. Dar se pare că s-a răzgândit între timp şi a decis să se bucure de tot ce are să-i ofere viaţa. 
  
Casă de piatră, Cameron Diaz!