Campania „Capsula Timpului” și-a desemnat câștigătorii! Vezi lista completă

De: Tanase Dragos - Marian / 01.02.2012, 17:55
Campania
În data de 31 ianuarie s-a încheiat campania "Capsula timpului", inițiată de portalul Apropo.ro, cu ocazia aniversării a 10 de ani de existența în spațiul virtual, și au fost desemnați câștigătorii concursului "Lasă-ți un mesaj pentru viitor!".

Timp de mai bine de o lună, am adunat gândurile voastre pentru viitor. Unii au ales să conserve clipa și să consemneze lucrurile mărunte care-i bucură la final de 2011 și început de 2012, altii au ironizat situația politico-socială actuală, iar alții au avut curajul să facă pronosticuri despre viitor. Al lor sau al tururor.

Cu totii, însă, își vor regăsi mesajele pe care le-am închis în Capsula timpului, peste 10 ani, in 2021. Atunci le vom privi cu nostalgie și vom vedea cât de aproape sau de departe am fost de adevăr.

Cele aproape 2.500 de mesaje pot fi citite aici.

Așa cum am promis la începutul campaniei, toți vizionarii au intrat în tragerea la sorți care a avut loc astăzi și ale cărei rezultate pot fi vizualizate aici!

Cei 10 norocoși care au câștigat câte o tabletă Prestigio și câte un parfum de la parfumexpress.ro sunt:

Năstase Alexandru, Trotea Ana, Burz Cristina, Lupu Gabriela, Teleiman Constantin, Ilie Valentin, Ardeleanu Simona, Gheorghiu Ionuț, Miclăuș Ramona și Oglindoiu Mircea Andrei.