Campania (trailer)

Apropo.ro / 14.09.2012, 11:57
Campania (trailer)
PREMIERA 14.09 TO: The Campaign. Producţie SUA, 2012. R: Jay Roach. Cu: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Dylan McDermott, Katherine La Nasa, Brian Cox. Distribuit de MediaPro Distribution

S-ar putea spune că deputatul Cam Brady e un politician în toată puterea cuvântului: e de patru ani în Congresul american, a făcut faţă unei campanii electorale… Cu toate astea, omul face o gafă monumentală în public, în timpul alegerilor. Drept urmare doi afacerişti miliardari decid că profite de situaţie pentru a-l plasa în Congres pe omul lor, naivul Marty Huggins, managerul unei agenţii de turism care habar nu are cu ce se mănâncă jocurile politice. Dacă, la început, Marty părea paraşutat pe un teren complet necunscut, pe măsură ce alegerile se apropie, devine un candidat redutabil, iar lupta dintre cei doi se transformă într-un război în care totul e permis.
Filmările s-au desfăşurat între noiembrie 2011 şi februarie 2012, în principal în New Orleans. Povestea se desfăşoară în oraşul fictiv Hammond, din Carolina de Nord, stat care a fost ales ca omagiu adus celor doi actori, Will Ferrell şi Zach Galifianakis, amândoi originari din regiune.