Campanie umanitara prin muzica

Apropo.ro / 03.05.2006, 11:01
Campanie umanitara prin muzica
În premiera, în România, 4 trupe de punk și-au propus sa ajute la recuperarea unei vieți normale pentru o tânara careia soarta i-a jucat o festa. ZOB, E.M.I.L., Pistol cu Capse și Buzz vor cânta pentru Anca Bârsticeanu, pe 13 mai, la Brașov, în The Club, începând cu ora

În premiera, în România, 4 trupe de punk și-au propus sa ajute la recuperarea unei vieți normale pentru o tânara careia soarta i-a jucat o festa.

ZOB, E.M.I.L., Pistol cu Capse și Buzz vor cânta pentru Anca Bârsticeanu, pe 13 mai, la Brașov, în The Club, începând cu ora 17:00.

Într-o lume nedreapta, în care sistemul eșueaza, de atâtea ori, sa creeze ‘cea mai buna dintre lumile posibileÂ’, speranța unei vieți normale depinde, din pacate, de și mai multe ori, de banii pe care sistemul nu-i are sau i-a direcționat în alta parte și care trebuie gasiți din alte surse.

Anca este o brașoveanca de 26 de ani care a suferit, cu doi ani în urma, un cumplit accident rutier, care a țintuit-o la pat, cu paralizie totala. Numai o operație extrem de complicata îi poate da șansa de a trai, din nou, ca un om normal. O clinica din Italia o așteapta pe Anca, dar, cum totul are un preț, operația care îi poate reda viața normala costa 50.000 €.

Luptei Ancai i se vor alatura 4 formații importante ale punkului autohton – ZOB, E.M.I.L., Pistol cu Capse și Buzz, printr-un concert umanitar, pe 13 mai, la The Club, din Brașov. Un mod de viața diferit și o subcultura urbana, reale și prezente, deși puțin cunscute, își demonstreaza afinitatea cu valorile umane universale, cu criteriile generale de apreciere a calitații vieții.

The Club, din Brasov, cu capacitatea de 700 de locuri, va fi gazda concertului PUNK AID, din 13 mai. Prețul biletului va fi de 13 RON. Va exista și o urna de donații, destinata, de asemenea, strângerii de fonduri pentru operația Ancai.. De altfel, absolut toți banii proveniți din aceasta campanie vor avea aceasta detinație.

Orice mâna de ajutor conteaza. Orice vorba buna ajuta. PUNK AID – o pledoarie pentru viața! Pentru noi, libertatea Ancai conteaza!

Oscar Saksa([email protected])