Cam(p)ionul de cursa lunga

Apropo.ro / 26.02.2002, 15:06
Cam(p)ionul de cursa lunga
Cefin a tinut sa uimeasca din nou lumea camioanelor din Europa Centrala si de Est. Un centru IVECO de peste 3 mil Euro a fost inaugurat la Timisoara. Si anul abia a inceput... Cefin Romania, companie membra a celui mai important grup de distributie a camioanelor IVECO din Europa Centrala

Cefin a tinut sa uimeasca din nou lumea camioanelor din Europa Centrala si de Est. Un centru IVECO de peste 3 mil Euro a fost inaugurat la Timisoara. Si anul abia a inceput…

Cefin Romania, companie membra a celui mai important grup de distributie a camioanelor IVECO din Europa Centrala si de Est, a inaugurat la Timisoara cel mai mare centru de vanzari si service IVECO din Romania.

Noul complex are o suprafata de 10.000 mp din care 2500 mp acoperiti si a costat peste 3 mil Euro. Atelierul de service este dotat cu 7 porti de intrare si o suprafata de lucru de 1000 mp.

European Truck Center, divizie a lui Cefin Romania are un stoc de piese de schimb de peste 500.000 Euro la Timisoara in timp ce in depozitul central de la Bucuresti exista in stoc peste 30.000 repere in valoare de 1,5 mil Euro. ETC, prezent si in Galati, Pitesti si Ploiesti este dealer oficial Pirelli, filtre Fleetguard, aparate de aer conditionat Webaso si instalatii frigorifice Carrier.

Din acest an, Cefin poate livra camioanele IVECO cu sisteme Sateltrack de monitorizare a flotelor. Sistemul a fost dezvoltat in intregime de Cefin si este recomandat oficial de IVECO pentru Europa Centrala si de Est.

Anul acesta vor demara lucrarile la noul centru IVECO din Bucuresti care deveni cel mai mare din Europa. Cefin este pregatita sa investeasca peste 7 mil Euro, realizand o investitie ce va fi plasata pe autostrada Bucuresti – Pitesti, langa Carrefour.

„Am cumparat peste 100.000 mp si vreau sa facem un complex ce va depasi investitia de la Budapesta, astazi cea mai mare in zona. Vom avea cele mai noi tehnologii si servicii ofertabile in Europa la ora actuala.” a declarat pentru AUTOSHOW, dl Stefano Albarosa, directorul general al grupului Cefin, omul care la numai 34 de ani a demonstrat ca se poate face un business de succes in Romania.

Anul trecut IVECO a reusit sa vanda aproape 2000 de unitati, devenind nu numai liderul necontestat al pietii vehiculelor comerciale dar si una din cele mai bine vandute marci de automobile din Romania, fiind a 4-a marca importata. „In Europa Centrala si de Est, Romania este piata cea mai importanta pentru IVECO.” a precizat, dl Franco Fegnolio, Vicepresedintele lui IVECO, prezent la inaugurarea de la Timisoara.

IVECO, impreuna cu dealerii sai angajeaza o forta de vanzari de peste 50 de persoane la care se adauga 450 de mecanici, tehnicieni si ingineri. Numai Cefin, are 210 angajati platiti la un salariu mediu de 650$/luna.

Sursa: www.autoshow.ro

Tags: