Canabisul crește în lanul de porumb, în Neamț

Apropo.ro / 18.09.2012, 09:40
Canabisul crește în lanul de porumb, în Neamț
Doi bărbați sunt cercetați pentru trafic de droguri, după ce au fost descoperiți de polițiști că au plantat canabis în lanul de porumb, în județul Neamț.

Cei doi bărbați cercetați de polițiștii și procurorii din Neamț sunt originari din Iași, însă nu se ocupau de „agricultură” în orașul lor de baștină. Degeaba au stat „de veghe” în lanul de porumb, căci visul lor ilegal s-a destrămat rapid.

Locuințele lui Petru L., în vârstă de 42 de ani, din comuna Ion Neculce, județul Iași și Ștefan P., de 23 de ani, din orașul Târgu Frumos, au fost percheziționate în urma unor informații că dețin o impresionantă cultură de canabis.

Anchetatorii au găsit în locuința lui Petru L. ventilatoare pentru aerisire, lămpi speciale pentru iluminat și încălzit, 520 de ghivece, pământ cu îngrășământ și fertilizatori, pe care acesta le folosea la creșterea plantelor cu efect halucinogen, precum și un pistol cu aer comprimat, o arbaletă și suma de 1.700 de euro.

În lanul de porumb din Neamț au fost găsite plante care cântăreau 58 de kilograme, și care urmau a fi transportate și vândute în Italia.

Citește mai multe detalii despre canabisul din lanul de porumb, pe Mediafax.ro