Canadienii vor plati individual pentru canalele TV preferate

Apropo.ro / 09.11.2011, 11:36
Canadienii vor plati individual pentru canalele TV preferate
Furnizorul de servicii TV Rogers, din Ontario, Canada, s-a gandit sa introduca un sistem de plata nou, prin care utilizatorii vor plati individual fiecare canal dorit de ei.

Desi pare frumos, oferta vine cu un pachet minim de 86 de canale, pentru 20$, iar pentru cele extra, utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa cumpere un alt pachet impus de furnizor ci vor putea bifa strict canalele dorite.

„Clientii ne-au spus ca vor sa isi construiasca singuri pachetele TV si ca doresc sa plateasca strict pentru canalele pe care ei le urmaresc”, a declarat John Boynton, Vicepresedintele Executiv si CMO (Chief Marketing Officer) al companiei Rogers Communications Inc.

Abonatii vor incerca acest nou sistem de pachete personalizate pana in luna martie 2012 si pe langa cele 86 de canale de baza, isi vor putea face upgrade cu inca 15, 20 sau 30 de alte canale la alegerea lor (dintr-o lista de 100 de canale extra), pentru cativa dolari in plus la abonament.

Ramane de vazut care vor fi rezultatele acestui experiment si daca alte tari vor decide sa faca acest pas si sa isi modernizeze ofertele astfel incat cetatenii sa decida la ce alte canale sa se aboneze.