Canal 33, noul post TV de business aprobat de CNA

Apropo.ro / 18.02.2015, 10:00
Canal 33, noul post TV de business aprobat de CNA
Alexandru Răducanu, fondatorul revistei Business Woman, a primit, marţi, 17 februarie, o licenţă audiovizuală de la Consilul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru a lansa televiziunea de business Canal 33, care ar urma să emită în următoarele luni, după cum a declarat pentru MEDIAFAX proprietarul postului TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, o solicitare a societăţii Canal 33 Network SRL de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a televiziunii de business Canal 33.

A fost pentru a cincea oară când această societate, ai cărei asociaţi sunt Alexandru Răducanu (97%) şi Cristina – Adriana Sîrbu (3%), a solicitat CNA acordarea unei licenţei pentru lansarea televiziunii Canal 33. Până acum CNA a respins solicitarea, invocând printre altele inconsistenţa proiectului.

În şedinţa CNA de marţi însă, membrii Consiliului au decis cu unanimitate de voturi (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel-Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) să acorde această licenţă pentru lansarea Canal 33.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro