Canalul TV Paramount este disponibil în România

De: Mioara Tronaru / 03.06.2014, 18:23
Canalul TV Paramount este disponibil în România
România este printre primele ţări care experimentează noul brand de televiziune al Viacom International Media Networks (VIMN), Paramount Channel.

Paramount, un canal TV dedicat iubitorilor de filme, se extinde după stabilirea unui acord cu cel mai mare operator de telecomunicaţii local, RCS & RDS. Canalul de filme, care şi-a început recent expansiunea globală, este disponibil până acum în doar câteva ţări, precum Spania, Franţa şi Rusia.

VIMN a fost în ultimul timp tot mai activ pe piaţa din România, Comedy Central Extra devenind un canal disponibil în aproape 3.000.000 de gospodării noi din octombrie 2013, în timp ce Nickelodeon, un canal pentru copii din SUA deţinut de către compania de media, a ajuns în top 3 al canalelor pentru copii.

Odată cu lansarea canalului Paramount, Viacom International Media Networks a creat o combinaţie între colecţia vastă şi iconică de filme Paramount Pictures şi o expertiză puternică în construirea de brand-uri TV globale de succes. Având în vedere exemplul deja existent pe piaţa locală, canalul Comedy Central Extra, şi canalul Paramount va difuza filmele cu subtitrare în limba română.

Canalul TV Paramount va oferi abonaţilor de televiziune cu plată din România o selecţie de filme de succes din catalogul Paramount, deţinut de compania-mamă VIMN, Viacom Inc. Programul va include, de asemenea, filme europene şi filme deţinute de alte studiouri din SUA, inclusiv NBC Universal. Canalul va cuprinde cascadorii de film tematizate şi imagini exclusive din spatele scenei, precum şi interviuri cu actori şi regizori.

Paramount este disponibil în grila de programe RCS & RDS de la începutul lunii curente. Printre titlurile lunii iunie se numără: ”Midnight Run”, “Cold Mountain”, “Psycho”, “Chocolat”, “Femme Fatale”, “Mystery Men”, “Wild at Heart”, “Whispers in the Dark” şi altele.