Canas, invingator la Toronto

Apropo.ro / 05.08.2002, 13:39
Canas, invingator la Toronto
Argentinianul Guillermo Canas a reusit cea mai mare performanta a carierei sale, de pana acum, dupa ce a triumfat in turneul de Masters Series de la Toronto. El l-a invins, in doua seturi 6-4, 7-5, pe al 12-lea favorit al turneului, americanul Andy Roddick. Momentul psihologic al primul

Argentinianul Guillermo Canas a reusit cea mai mare performanta a carierei sale, de pana acum, dupa ce a triumfat in turneul de Masters Series de la Toronto. El l-a invins, in doua seturi 6-4, 7-5, pe al 12-lea favorit al turneului, americanul Andy Roddick.

Momentul psihologic al primul set, castigat de Canas, a fost la scorul de 4-4 cand argentinianul a reusit un break, dupa care a castigat setul pe serviciul sau.

Al doilea set a fost mai echilibrat, argentinianul reusind inca un break, decisiv, la scorul de 5-5. A urmat serviciul sau, pe care si l-a insusit, castigand astfel partida.

Cu aceasta victorie, Canas, in varsta de 24 de ani, a castigat ce-l de-al treilea titlu al carierei si al doilea din acest an, dupa cel de la Chennai.

Argentinianul este primul jucator care, in acest an, a infrant trei jucatori de Top 10, in acelasi turneu. „Victimele” sunt: Marat Safin, Roger Federer si Tommy Haas.

Proaspatul invingator este al treilea jucator care nu este favorit si castiga acest turneu, dupa israelianul Harel Levy si romanul Andrei Pavel.

Mirel MIRCEA