CANCAN DĂRUIEȘTE. A venit Moș CANCAN!

De: Andra Voiculescu / 22.12.2022, 19:35
CANCAN DĂRUIEȘTE. A venit Moș CANCAN!

CANCAN.ro și partenerii săi s-au alăturat lui Moș Crăciun și anul acesta pentru a aduce bucurie în numeroase case din România.

”Ca în fiecare an, CANCAN.ro și trustul de presă GÂNDUL, împreună cu partenerii eMAG și Asociația Medici pentru România, și-au unit forțele pentru a aduce o mângâiere în casele unor români aflați în dificultate. De această dată motto-ul campaniei noastre a fost CANCAN DĂRUIEȘTE. Vine Moș CANCAN!’’ a declarat Adrian Artene, directorul editorial al Grupului de presă GÂNDUL.

În cadrul campaniei au fost distribuite 6.000 de jucării copiilor din familii nevoiașe aflate în localitățile București, Copăceni, Snagov, Ghermănești, comuna Nuci și Găneasa din Ilfov, Brazi și Mizil din Prahova, precum și multe alte localități din județul Argeș.

De asemenea, au fost distribuite pachete cu jucării parohiilor Sfântul Gheorghe Nou din București, parohia Săbăreni din Ilfov, parohia Cocorăști Grind din Prahova  și parohia Crivăț, Călărași.

Și în anii trecuți trustul Gândul a desfășurat campanii pentru copiii săraci, în prag de Crăciun, distribuind cadouri și pachete cu alimente și jucării, produse farmaceutice și bani.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro și viitorulromaniei.ro.