Cancerul la san face anual 1.500 de victime

Apropo.ro / 21.10.2008, 13:33
Numarul femeilor care mor din cauza cancerului la san ajunge anual la 1.500. Astfel s-au atarnat 1.500 sutiene pe sarme.

Numarul femeilor care mor din cauza cancerului la san ajunge anual la 1.500. In acest sens, persoanele care lupta impotriva acestei boli nemiloase au atarnat 1.500 de sutiene pe sarme.

Numarul sutienelor reprezinta numarul victimelor care mor anual de cand in Elvetia. Sutienele au fost expuse in Piata Bundespltz, langa cladirea Parlamentului, in orasul Berna.

Persoanele care au adus aceste simboluri (sutienele) sunt voluntari care au dorit sa fie alaturi de persoanele care sufera de cancerul la san din toata lumea.

Insirarea pe sarma a sutienelor nu este singura manifestare pe care au facut-o, ci s-a expus si o mare si inalta "funda roz" in SUA, Capitol Hill (Washington).

Casa Alba a fost luminata in culoarea roz, iar o multime de vedete s-au adunat pentru a fi alaturi de femeile din intreaga lume care au aceste probleme. Printre vedete s-a numarat Sting, fosta iubita a lui Hugh Hefner, Holly Madison si multi altii.

Specialistii mai avertizeaza si ca fiecare tigara fumata creste pericolul imbolnavirii si a dezvoltarii tumorii.

Tu ai grija de tine? Iti faci anual control la sani?

Casa Alba

Casa Alba

funda roz

sutiene atarnate

Foto: AP (Associated Press)