Cand ai oferit ultima floare?

Apropo.ro / 28.11.2007, 14:59
Cand ai oferit ultima floare?
Cand ai oferit ultima floare fara a avea nevoie de vreo ocazie speciala? Iti amintesti?

Cand ai oferit ultima floare fara a avea nevoie de vreo ocazie speciala? Iti amintesti? Daca stai mult pe ganduri este destul de grav.

Nu mai amana si mergi la florarie sau pana atunci deseneaza-i rapid una. Spune-i ca o iubesti si o respecti si ca ea este pentru tine o floare rara.

Usor incepem, fara sa vrem, sa pierdem din vedere lucruri simple, mici dar pline de esenta. Ca sa o bucuri nu ai nevoie de supercomori. Detaliile sunt foarte importante si ea le da atentie marita. Cand se supara de nimic, asa consideri tu, te intrebi si de ce o face. Nu uita de detalii. Cat de simpla era viata pentru barbat daca nu erau femeile atat de atente la detalii. Le considera obositoare si uneori inutile.

Nu ai nevoie de mare lucru sa o faci sa se simta importanta. In functie de modul in care a fost educata iti va arata si recunostinta ca raspuns al gesturilor tale. Daca ai norocul de o tipa modesta si cu capul pe umeri, esti norocos, insa daca tipa de langa tine suspina dupa cei 31 de trandafiri rosii – pasionali, verifica-ti cardul.

Una peste alta, retine ca intr-o zi trista si gri pentru o femeie aparitia ta si a unei flori asezonate cu un zambet cald o va face sa se simta unica (cel putin in relatia cu tine, in viata ta).