Când are premiera reality-show-ul ”Ultimul Trib”, filmat în Madagascar

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 11:36
Când are premiera reality-show-ul ”Ultimul Trib”, filmat în Madagascar
”Ultimul Trib” este un reality-show adaptat după celebrul format ”Nomads”, în care trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi şi unul compus din oameni de rând - sunt supuse unei aventuri exotice în Madagascar. Frumoasa insula africană le va fura inimile, însă le va pune la încercare şi abilităţile – atât cele sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

Reality-show-ul ”Ultimul Trib”, filmat în exoticul peisaj al insulei africane Madagascar, va avea premiera pe data de 6 şi 7 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1 şi online pe Antenaplay.ro.

Cum au reacţionat cei 21 de concurenţi la prima întâlnire cu oamenii din Madagascar şi cu obiceiurile acestora, telespectatorii vor afla pe data de 6 şi 7 septembrie, de la ora 20.00, la Antena 1 şi online pe Antenaplay.ro.

În fiecare joi şi vineri, de la ora 20.00, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux şi va fi răsfăţat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat alături de localnici, unde membrii tribului vor fi nevoiţi să trăiască în acelaşi mod în care o fac şi aceştia. Acesta nu este însă nici pe departe cea mai grea situaţie în care se poate găsi un trib: cei care vor fi pe locul trei vor trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. În plus, la finalul unei săptămâni de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiţi să se lupte şi pentru a rămâne pe insulă.

Săptămână de săptămână triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi. Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra. Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.