Când era bulimică, Diane Keaton consuma 20.000 de calorii pe zi!

De: Mioara Tronaru / 17.11.2011, 15:51
Când era bulimică, Diane Keaton consuma 20.000 de calorii pe zi!
Actriaţa Diane Keaton tocmai şi-a lansat o carte autobiografică, “Then Again”, în care, pe lângă relaţiile pe care le-a avut cu Woody Allen sau Al Pacino, descrie perioada de 5 ani în care a suferit de bulimie.

diane keaton in tinereteDiane Keaton, de altfel celebră pentru silueta ei fină, îşi aminteşte în cartea sa de vremea în care suferea de bulimie. Iată care era meniul unei zile al actriţei.
La micul dejun, servea vreo 12 brioşe cu unt, trei ouă prăjite cu şuncă, clătite şi patru pahare de lapte cu ciocolată.
La prânz, se sătura cu trei fripturi înecate în uleiul în care fuseseră prăjite, 2-3 cartofi la cuptor cu smântână, plăcintă cu mere şi îngheţată de ciocolată cu nuci.
Cina aproape că sfida limitele umane: Diane Keaton îşi umplea stomacul cu o găleată de aripioare picante, câteva pungi cu chipsuri pe care înmuia în ketchup şi sos de brânză, alune în ciocolată, o sticlă mare de suc carbogazos, 500 de grame de alune, bomboane, suc de mango, tort şi trei plăcinte cu cremă de banane.
Cu alte cuvinte, Diane Keaton ingera în jur de 20.000 de calorii pe zi. Conform spuselor actriţei, de la atâta mâncare, avea arsuri stomacale, indigestii, menstruaţie neregulată, tensiune arterială mică. Doar când a realizat că mâncarea nu este decât un mod de evadare din realitate, Diane Keaton a început să facă terapie şi s-a vindecat de bulimie.