Când începe cel de-al optulea sezon ”X Factor”?

De: Cristiana Trifu / 10.08.2018, 11:21
Când începe cel de-al optulea sezon ”X Factor”?
Cel de-al optulea sezon ”X Factor” va avea marea premierã duminică, 26 august şi va fi difuzat de la ora 20.00, la Antena 1

În noua formulă, alături de Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin ca ”antrenori” ai concurenţilor, juraţii ”X Factor” au avut parte de o mulţime de emoţii şi surprize la audiţiile ”X Factor”. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams au fost răsfăţaţi aproape zilnic cu mici cadouri primite din public sau chiar din partea concurenţilor veniţi la audiţiile ”X Factor”. Adevăratele surprize au fost însă vocile noi care i-au uluit pe cei patru juraţi. ”Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut şi vin foarte mulţi incredibil de talentaţi”, a spus Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” , care începe pe 26 august, de la ora 20.00, la Antena 1,  se anunţă plin de surprize! Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1.