Când începe Exatlon – sezonul 2 şi cine sunt concurenţii? – FOTO

De: Cristiana Trifu / 16.08.2018, 12:42
Când începe Exatlon - sezonul 2 şi cine sunt concurenţii? - FOTO
„Exatlon”, reality-ul revolutionar, care a impus un nou trend in piata TV din Romania si a redeschis apetitul romanilor pentru competitie sportiva, revine in aceasta toamna la Kanal D si arunca in lupta nume grele ale sportului romanesc.

Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica, si Mirel Dragan, multiplu campion la Kempo, vor face parte din echipa Faimosilor, in cel de-al doilea sezon „Exatlon”, care va incepe in aceasta toamna, la Kanal D.

Au adus medalii Romaniei si si-au facut fericiti compatriotii in nenumarate randuri, iar acum vin sa isi dovedeasca, inca o data, in fata intregii tari, valoarea sportiva si umana.

Silvia Stroescu, campioana olimpica la gimnastica, si Mirel Dragan, multiplu campion national, european si mondial la Kempo, vor concura in echipa Faimosilor pe traseele complicate din Republica Dominicana. Foarte bine pregatiti fizic si psihic, cu un istoric impresionant al competitiilor la care au participat si au castigat, acesti minunati sportivi abia asteapta sa concureze in acest reality intens, demn de o adevarata Olimpiada.

Multiplu campion mondial, european si national la Kempo, Mirel Dragan se alatura echipei Faimosilor de la „Exatlon”, gata sa demonstreze si pe traseele complicate din Dominicana ca spiritul de competitie si dorinta de a castiga sunt cei mai buni antrenori. Mirel Dragan este unul dintre cei mai valorosi si consecventi luptatori de Kempo din Romania. Are in palmares 14 trofee de campion mondial, a luptat in cele mai importante competitii din Europa, Asia si SUA.