Când iubirea se termină: Mandy Moore divorţează de Ryan Adams

Apropo.ro / 26.01.2015, 12:23
Când iubirea se termină: Mandy Moore divorţează de Ryan Adams
În ciudă faptului că a jucat în peste 50 de producţii de lung metraj, cel mai memorabil rol al lui Mandy Moore rămâne în continuare cel din "O iubire de neuitat" unde o intrepreteaza pe Jamie Sullivan, tânăra bolnavă de leucemie care trăieşte o minunată poveste de dragoste. În film, dar şi în viaţă reală, Mandy Moore nu se poate lăuda cu "o iubire pentru totdeauna", deoarece ieri, actriţă şi-a anunţat divorţul de soţul ei Ryan Adams.
Ryan Adams, cântăreţul cunoscut, în special, pentru hitul „Brand New Day”, tema principală a serialului „Lie to Me” a refuzat să dea detalii despre despărţire când a fost intervievat de cei de la US Weekly. De altfel, el nu este la prima manifestare de acest fel după ce, în urmă cu câteva săptămâni, a pus capăt unei conversaţii la un post de radio când a fost întrebat de soţia lui, Mandy Moore. 
  
„Am închis conversaţia pentru că cei de la radio mă întrebau de soţia mea. Era frumos la început, dar îmi pare rău, nu-mi place să mă repet. Treabă stă în felul următor: sunt o persoană privată şi un gentleman, nu vorbesc niciodată despre căsnicia mea. Nu vorbesc niciodată. Niciodată.”  
 
Pe de altă parte, Mandy Moore a fost în atenţia presei în ultima vreme, din cauza faptului că se luptă cu kilogramele în plus. Actriţă a acuzat industria de discriminare împotrivă femeilor plinuţe, spunând că este dificil să obţii un rol când nu arăţi de parcă te-ai fi înfometat săptămâni în şir.