Cand se dezbraca masculii…

Apropo.ro / 06.03.2006, 15:33
Cand se dezbraca masculii...
În fiecare an de 1 și 8 martie femeile o iau razna și-și fac de cap mergand prin cubluri în "haite" și printre mai multe pahare de diverse bauturi (unele mai racoritoare decat altele) fluiera dupa masculii dansatori precum birjarii dupa vite. Așa se vede la

În fiecare an de 1 și 8 martie femeile o iau razna și-și fac de cap mergand prin cubluri în „haite” și printre mai multe pahare de diverse bauturi (unele mai racoritoare decat altele) fluiera dupa masculii dansatori precum birjarii dupa vite. Așa se vede la tv!

De ce? Daca ne gandim ca tot anul cei care sunt mai privilegiați la capitolul imagini incitante la: TV, pe strada, ba chiar și în cluburi sunt barbații e perfect normal ca femeile sa cedeze și ele la un moment dat. În luna martie mai precis.

Culmea e ca sunt variante diferite ale poveștilor pana și aici. Una ar fi ca de 8 martie e de fapt ziua barbaților pentru ca raman singuri și-și fac de cap! Dar cum? Ca doar toata suflarea feminina e plecata prin oraș.

Barbații care danseaza ca sa le satisfaca pe cliente o fac, logic, pentru bani. Nu pentru ca sunt ei atat de „de treaba” și vor sa le faca un cadou. Deci scapi sa zicem de „mitocanul” de acasa și dai peste un altul, mai musculos într-un bar.

În cazul bun, îl platești din banii cleui dintai ca sa-ți danseze numai ție. În cel rau, îl platești din banii tai și poate nici nu-ți place cand ajunge la… lenjerie.

Dar pentru ca în fiecare an apar știruțele amuzante despre nebunia doamnelor din cluburi, ajunge sa fie trendy sa fii vazuta cum „arunci cu lovele” dupa cate-un mascul semi-dezbracat. Dar ce e trendy sau cool pentru majoritatea nu e și pentru unele vedete. Spre exemplu, nici Delia Matache, nici Cristina (Impact) nu sunt fane ale unor asemenea evenimente. Ba mai mult, prima considera ca urletele și țipetele spectatoarelor sunt o exteriorizare iar a doua ca… ar trebui convinsa jumatatea sa danseze acasa. Bineînțeles, în același echipament.

Daca tot e cu dezbracari sa nu uitam: domnii se delecteaza în fiecare saptamana la televizoare. Daca nu sunt atrași de dansatoarele de pe la show-uri acum au ocazia sa vada cum trei barbați (ceva mai norocoși decat ei) masoara și testeaza domnișoare în costumașe de baie. Și sa nu te apuce clubbingul?!

Tags: