Când se va deschide cel mai mare bordel din Europa

De: Marian Andrei / 06.11.2012, 13:30
Când se va deschide cel mai mare bordel din Europa
Un om de afaceri austriac a anunțat că intenționează să investească în jur de 20 de milioane de dolari în construirea celui mai mare bordel din Europa.

Potrivit proiectului care va fi finalizat în 2014, cele aproximativ 150 de angajate ale bordelului, care se va numi FunMotel, vor primi în jur de o mie de vizitatori pe zi. FunMotel va pune la dispoziția clienților sex tradițional, petreceri pentru swingeri, sex în grup, prezentări de vedete din industria pornografică și multe altele.

Nu vor lipsi restaurantele, saloanele SPA sau sălile de fitness, dar și o parcare imensă, care va putea găzdui 350 de mașini și chiar autobuze.

Compania responsabilă cu dezvoltarea proiectului spune că „prețurile convenabile” și „calitatea fetelor” vor asigura satisfacție deplină clienților.

La rândul său, omul de afaceri afirmă că instituția sa va reprezenta „o trecere de la băcănia de cartier la supermarket” în industria turismului sexual.

Amplasamentul viitorului bordel nu a fost dezvăluit, ba mai mult, s-au lansat informații false pentru ca adversarii proiectului să fie induși în eroare. Tot ce de știe în acest moment este că va fi situat în jurul Vienei, dar nu în capitala austriacă din cauza reglementărilor în vigoare.