Când și-au pierdut vedetele virginitatea?

De: Marian Andrei / 07.12.2013, 13:02
Când și-au pierdut vedetele virginitatea?
Din curiozitate sau rebeliune, la 7 sau la 14 ani, cu o amică adolescentă ori cu iubita experimentată a tatălui, cei care sunt astăzi celebri și bogați au avut partea de experiențe sexuale diverse, în perioada anonimatului.

Gillian Anderson

Primul partener al actriței din „Dosarele X” a fost „un tip punk”, care ulterior a devenit neo-nazist. „A fost ciudat, prostesc și nealterat”, a descris ea întâmplarea de la 13 ani, într-un interviu pentru „FHM”.

Chris Brown

Fostul iubit al Rihannei a mărturisit  că a avut prima experiență sexuală la 8 ani, când trăia la țară cu verii și urmăreau filme porno. Cu toate că a fost opțiunea lui, ulterior, presa a subliniat că, de fapt, Brown a fost violat, căci, din punct de vedere legal, în statul Virginia, unde s-au desfășurat evenimentele, orice persoană care întreține relații sexuale cu un minor sub 13 ani este acuzată de viol și condamnată la 5 ani de închisoare. 

Johhny Depp

„Piratul din Caraibe” a fost „un copil rebel” ce a experimentat pentru a cunoaște. „Mi-am pierdut virginitatea în jurul vârstei de 13 ani și am încercat orice fel de drog până la 14, ca să văd ce se ascunde în spatele acelei uși închise”, a zis el într-un interviu din 1998.

Anthony Kiedis

Liderul trupei Red Hot Chili Peppers s-a înțeles atât de bine cu tatăl său, încât și-a început viața sexuală cu iubita părintelui. În autobiografia „Scar Tissue”, rockerul a scris că deși era stresat din cauza lipsei de experiență de la 12 ani, partenera l-a ajutat să-și depășească dificultățile.

Britney Spears

În cartea „Through the Storm”, Lynne Spears, mama cântăreței, scrie că vedeta a început să consume alcool de la 13 ani, să întrețină relații sexuale de la 14 și să se drogheze, un an mai târziu.

Daniel Radcliffe

Protagonistul din „Harry Potter” a așteptat să împlinească 16 ani pentru a avea primul raport sexual cu o femeie mult mai în vârstă decât el, după cum a recunoscut într-un interviu pentru revista „Details”.

Steven Tyler

Astăzi în vârstă de aproape 66 de ani, liderul trupei Aerosmith a recunoscut pentru revista „Elle” că la 7 ani a avut prima experiență sexuală cu niște gemene franțuzoaice.

Kim Kardashian

Actuala iubită a rapperului Kanye West a declarat, pentru Oprah Winfrey, că și-a pierdut inocența la 14 ani, după ce s-a interesat la mama sa de metodele contraceptive. Partenerul ei de atunci a fost TJ Jackson, nepotul regelui pop, potrivit memoriilor scrise de Pam Behan, îngrijitoarea lui Kim din perioada respectivă.

Khoe Kardashian

Sora sa, însă, a recunoscut că s-a simțit dezgustată după ce a făcut sex la 14 ani, cu un partener mai matur. „Uitându-mă în urmă, nu cred că a fost un lucru normal. Ar fi trebuit să-mi ascult părinții care-mi ziceau că nu trebuie să mă preseze nimeni”, a zis Kloe, care nu a mai întreținut relații sexuale trei ani, după eveniment, fiindcă și-a dat seama că nu era pregătită.

Sean Connery

Astăzi în vârstă de 83 de ani, și-a pierdut virginitatea la 8 ani, însă a zis că nu-mi mai amintește cu cine.

P Diddy

După ce a eșuat la 7 ani, rapperul și-a luat revanșa la 13, într-o cameră de hotel din Bronx. „Sunt mândru să spun că iubesc sexul. Frecventez sex-shoppurile, nu e ceva de care să-mi fie rușine”, a declarat Diddy în „Playboy”.