Când vedetele îşi asigură cele mai valoroase bunuri

Apropo.ro / 13.01.2013, 06:00
Când vedetele îşi asigură cele mai valoroase bunuri
Află care sunt cele mai scumpe picioare de vedetă ori ce celebritate şi-a asigurat degetul mijlociu de la mâna stângă pentru mai bine de 1 milion de dolari.

În lumea showbiz-ului, imaginea înseamnă totul – este „poliţia de asigurare” pentru o carieră strălucită, un cont mai mult decât consistent şi adoraţia a milioane de fani din toată lumea.
Nu este de mirare că anumite trăsături fizice a vedetelor au devenit mărci înregistrate. Iar vedetele sunt perfect conştiente de valoarea acestora, asigurându-şi părţile trupului pentru care sunt faimoase cu milioane de dolari.

În anii ’90, Rachel Hunter a stârnit controverse încheiând o poliţă de asigurare în valoare de 1 milion de dolari pentru picioarele ei. Tina Turner a demonstrat însă că picioarele ei valorează mai mult: 3,2 milioane de dolari, iar fotbalistul britanic David Bekcham şi-a scos o poliţă pentru cele mai valoroase „bunuri” ale sale, cu care face magie pe teren, pentru 70 de milioane de dolari. Însă anul trecut, Mariah Carey a doborât orice record asigurându-şi picioarele pentru uluitoarea sumă de 1 miliard de dolari.


America Ferrera are dinţi de milioane de dolari, mai precis de 10 milioane, aceasta încheind poliţa de asigurare pentru frumosul său surâs când a devenit imaginea unei faimoase mărci de pastă de dinţi.


Keith Richards, chitaristul formaţiei Rolling Stones, şi-a asigurat degetul mijlociu de la mâna stângă pentru suma de 1,6 milioane de dolari. Conform publicaţiei americane Star, starul rock a primit o sumă impresionantă atunci când s-a rănit tocmai la acel deget.


Vocea lui Bruce Springsteen valorează 6 milioane de dolari, ceea ce nu e mult deloc, dacă ne gândim că, în prin anii ’30, artista de origine germană Marlene Dietrich îşi asigura vocea pentru 1 milion de dolari!