Caniculă și disconfort termic de joi, 25 iulie, până duminică, 28 iulie 2013

Apropo.ro / 25.07.2013, 15:45
Caniculă și disconfort termic de joi, 25 iulie, până duminică, 28 iulie 2013
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de caniculă și disconfort termic valabilă de joi până duminică, în mai multe zone din țară.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în intervalul 25 – 28 iulie 2013, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși frecvent pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie și pe arii mai restrânse în cele de deal și de podiș.

În Banat, Oltenia și sudul Munteniei vremea va deveni caniculară și se vor înregistra temperaturi maxime de 35…36 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vineri, 26 iulie, temperaturile vor urca în termometre până la 35 de grade Celsius. pe Litoral se vor înregistra 30 de grade, iar la București 33 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții, local în nordul, centrul, estul țării și la munte.