Cansun confirma oferta lui Lucescu

Apropo.ro / 11.12.2001, 08:17
Cansun confirma oferta lui Lucescu
Presedintele clubului Galatasaray, Mehmet Cansun a confirmat faptul ca tehnicianul roman Mircea Lucescu a primit o oferta de la gruparea Olympique Marseille, a anuntat cotidianul "Fotomac". Cansun, care a facut aceasta declaratie in cadrul unei intilniri cu studentii universitatii Bilkent


Presedintele clubului Galatasaray, Mehmet Cansun a confirmat faptul ca tehnicianul roman Mircea Lucescu a primit o oferta de la gruparea Olympique Marseille, a anuntat cotidianul „Fotomac”.

Cansun, care a facut aceasta declaratie in cadrul unei intilniri cu studentii universitatii Bilkent din Ankara, a adaugat ca Lucescu nu a acceptat deocamdata oferta facuta de clubul francez..

Mehmet Cansun a declarat ca antrenorul Fatih Terim a ramas membru al clubului Galatasaray. „El isi va folosi dreptul de vot in cadrul Adunarii Generale. Bineinteles ca Terim ar putea deveni, intr-o buna zi, din nou antrenorul echipei Galatasaray”, a spus Cansun, care a adaugat ca gruparea turca intentioneaza sa achizitioneze doi jucatori sud-americani.

Responsabilul clubului turc a mentionat ca stadionul „Ali Sami Yen” va fi demolat in luna mai, lucrarile de reconstructie urmind sa dureze 14 luni, perioada in care echipa Galatasaray va evolua pe stadionul olimpic din Istanbul sau pe un stadion din cartierul Pendik.

Formatia Galatasaray a fost invinsa, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de ech ipa Ankaragucu, intr-o partida din cadrul etapei a XV-a a campionatului Turciei. Golurile echipei gazda au fost marcate de Kennedy ‘9 si Augustine ’80. Pentru Galatasaray a marcat Serkan, in minutul 90.

Jucatorul echipei Ankaragucu, Hakan Keles, a primit, in minutul 71, cartonas rosu, dupa care, in minutul 87, fotbalistul formatiei Galatasaray Emre Asik a fost, de asemenea, eliminat.

Tehnicianul roman Mircea Lucescu, care a refuzat sa participe la conferinta de presa organizata dupa meci, a declarat ca echipa sa a fost invinsa, duminica, din cauza greselilor individuale. „Desi am fost condusi in prima repriza cu scorul de 1-0, am ratat foarte multe ocazii de gol, avind probleme la finalizarea fazelor de atac. In repriza secunda am asaltat poarta echipei adverse si faptul ca am mai primit un gol in momentul in care incercam sa egalam a afectat echipa”, a spus Lucescu.
Sursa:www.mediafax.ro