Cântăreața Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

De: Gabriela Voicu / 28.02.2013, 15:45
Cântăreața Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar
Cântăreața americană Anastacia este devastată după ce a aflat că va trebui să poarte o nouă luptă cu cancerul.

Cântăreața americană Anastacia este devastată! Ea și-a anulat turneul european pe care ar fi trebuit să îl susțină în această primăvară, după ce a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Artista urma să deschidă acest turneu cu un concert la Londra, pe 6 aprilie, însă își va păsta întreaga energie în lupta pe care o va duce pentru a doua oară cu această maladie mortală.

Pe contul de Facebook al cântăreței a fost postat următorul mesaj: „Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reușit să supraviețuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv a fost nevoită să își anuleze toate concertele, turneele și deplasările”.

Anastacia (Hepta)

Când a fost diagnosticată prima dată cu cancer, Anastacia a apelat la o intervenție chirurgicală și la ședințe de radioterapie, care s-au dovedit eficiente.

Anastacia Lyn Newkirk, născută pe 17 septembrie 1968, în Chicago, este o cântăreață americană de muzică pop-soul cu influențe rock, renumită pentru vocea ei puternică. Albumul ei de debut, „Not that kind”, care include piesa „I’m outta love”, a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt țări din Europa, Asia și Oceania. Următoarele două albume au avut și ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.