Cântăreaţă, comparată cu Denisa Răducu! A lansat o melodie în stilul artistei: „Ai umplut golul după pierderea Denisei”

De: Cristiana Trifu / 05.12.2017, 10:35
Cântăreaţă, comparată cu Denisa Răducu! A lansat o melodie în stilul artistei:
Carmen de la Salciua a lansat o nouă piesă de dragoste, de data aceasta solo. Fanii celei mai sexy cântăreţe din lumea muzicii populare si de petrecere au reactionat imediat: "Ai timbrul regretatei Denisa".

Carmen de la Salciua şi-a surprins fanii cu un nou videoclip pentru „Aceeaşi piesă”, o melodie de dragoste care descrie perfect şi relaţia pe care o trăieşte artista alături de Culiţă Sterp, cel care de data aceasta apare doar ca actor în videoclipul soţiei sale. Filmarile clipului au avut loc Balea Lac, artista apărând în imagini pline de senzualitate, în zăpadă.

Fanii artistei au reacţionat imediat, iar multi au observat că vocea artistei seamană perfect cu cea a regretatei artiste Denisa Răducu: „Ai voce ca Denisa asa de frumoasa”, „Ai timbrul regretatei Denisa si esti foarte frumoasa”, „Woow seamana puţin cu vocea Denisei”, „Super voce, imi aduce aminte de frumoasa noastra Denisa. Nu te vom uita niciodata”, „Ce voce frumoasa, seamănă cu vocea Denisei, păcat că nu mai este, dar mereu există acolo cineva să semene cu ea, bine ai venit frumoasa fata să o ţi tot aşa, succes”, „Seamana putin la voce cu Denisa”, „Seama cu Denisa! Nu canta doar de dragul de a canta, canta ca si cum ar trai dragostea”, „Semeni cu Denisa foarte mult la piesa asta. Felicitări Carmen, va admir foarte mult”, „Doar mie mi se pare ca are vocea ca a Denisei?”, „Ai umplut golul care il aveam dupa pierderea Denisei”, „Bai fratilor, voi vedeti ca zici ca e vocea lu’ Denisa? Eu asta am crezut prima oara”, „Bravo, este minunata vocea ta aduce cu a Denisei”, sunt doar cateva din sutele de mesaje primite de Carmen de la Salciua.

Despre asemanarea cu regretata artista Denisa Raducu, numita si printesa muzicii de petrecere, Carmen de la Salciua a declarat: „Am citit comentarii care m-au emotionat referitor la voce cum ca ar semana cu cea a Denisei Raducu! Am ascultat si am crescut cu melodiile ei si o apreciez, si am apreciat-o din tot sufletul. Consider ca o asemenea voce ramane Unica, insa ma bucur daca voi, ascultand unele melodii din repertoriul meu, o regasiti pe ea! Vocile seamana intr-o oarecare masura si lucrul asta pe mine ma onoreaza! Pentru ca Denisa a fost un exemplu de Artist! Mereu mi-au placut oamenii care isi vand muzica si nu trupul!”, a scris artista pe Facebook.

VEZI aici video – https://youtu.be/DpnBVwuxIMo