Cântăreața Corina Bud lansează o nouă piesă, numită SUPERSTAR

De: Andra Voiculescu / 08.05.2020, 22:03
Cântăreața Corina Bud lansează o nouă piesă, numită SUPERSTAR
Corina Bud reapare în lumina relfectoarelor cu o nouă piesă și propria casă de discuri. Piesa lansată vineri, 8 mai, de Corina se numește "SUPERSTAR" și este în colaborare cu Geneva (JJ). Cele două cântărețe nu sunt la primul featuring, având în comun și melodia "No Sleepin".

Corina a revenit în forță în industria muzicală, pregătită cu un stil nou, trap/pop. Piesa o înfățișează din nou pe artistă în stilul său cameleonic și dezinhibat.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a declarat artista.

Videoclipul  – filmat de Sebastien Tran la Paris, la Hotel Kube, într-un bar de gheață la -20 de grade – este regizat de Remy Bourcois.

„Am fost cu toții foarte surprinși, habar nu aveam că este un adevărat bar de gheață. Ne-am gândit la schimbarea locației, însă în final am decis că este mult prea special. Corina a spus că rezistă, echipa a dat și ea Ok-ul, așa că ne-am descurcat cu alcool”, a povestit amuzată și Geneva, cealaltă artistă din clip.

Foto: Instagram