Cântăreaţa Corina Bud lansează o nouă piesă, numită SUPERSTAR

De: Andra Voiculescu / 08.05.2020, 22:08
Cântăreaţa Corina Bud lansează o nouă piesă, numită SUPERSTAR
Corina Bud reapare în lumina relfectoarelor cu o nouă piesă şi propria casă de discuri. Piesa lansată vineri, 8 mai, de Corina se numeşte ”SUPERSTAR” şi este în colaborare cu Geneva (JJ). Cele două cântăreţe nu sunt la primul featuring, având în comun şi melodia ”No Sleepin”.

Corina a revenit în forţă în industria muzicală, pregătită cu un stil nou, trap/pop. Piesa o înfăţişează din nou pe artistă în stilul său cameleonic şi dezinhibat.

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp”, a declarat artista.

Videoclipul  – filmat de Sebastien Tran la Paris, la Hotel Kube, într-un bar de gheaţă la -20 de grade – este regizat de Remy Bourcois.

„Am fost cu toţii foarte surprinşi, habar nu aveam că este un adevărat bar de gheaţă. Ne-am gândit la schimbarea locaţiei, însă în final am decis că este mult prea special. Corina a spus că rezistă, echipa a dat şi ea Ok-ul, aşa că ne-am descurcat cu alcool”, a povestit amuzată şi Geneva, cealaltă artistă din clip.

Foto: Instagram