Cântăreață de cabaret, dornică să-și piardă virginitatea la 70 de ani!

Apropo.ro / 10.05.2012, 16:20
Cântăreață de cabaret, dornică să-și piardă virginitatea la 70 de ani!
Cântăreața de cabaret britanică Pam Shaw se declară pregătită să-și piardă, în sfârșit, virginitatea, la vârsta de 70 de ani!

Pam Shaw este virgină și nu îi este rușine să afirme asta, chiar dacă are o vârstă ușor înaintată: 70 de ani.

Pe scenă cântă sub numele de Sexational Pam și a făcut multe cuceriri de-a lungul timpului, nume sonore din showbiz precum Tom Jones sau Roger Moore, dar niciodată nu a mers până la capăt.

Pam spune că nu crede în sexul înaintea căsătoriei. Nu s-a căsătorit până acum, deși a avut relații, a preferat să rămână virgină.

Munca i-a ocupat tot timpul, iar mai apoi prejudecata sexului înainte de nuntă au adus-o în pragul vârstei de 70 de ani virgină, dar nu îi pare rău.

Anii au trecut, iar Pam spune la 70 de ani: „Acum este momentul. Sunt pregătită să fac și acest pas”.

Cu toate acestea, Shaw este foarte pretențioasă când vine vorba de posibilul partener. Și-ar dori un milionar, dacă se poate.

„Mă simt pregătită de căsătorie și, poate, să fac dragoste cu omul ales. Niciodată nu ești prea bătrân pentru ceva anume. Uită-te la Joan Collins”, a mai spus Pam Shaw.

Artista spune că are un suflet tânăr, în ciuda vârstei sale. „Cred că arăt bine, poate și din cauză că nu am fost căsătorită niciodată și nici nu am avut copii. Sunt amuzantă și am multă energie”, a mai adăugat virgina cântăreață de cabaret.