Cântăreaţa Francesca Lucarelli ţinteşte sus! A făcut actorie cu profesoara lui Keira Knightley!

Apropo.ro / 17.08.2014, 07:00
Cântăreaţa Francesca Lucarelli ţinteşte sus! A făcut actorie cu profesoara lui Keira Knightley!
Nu doar cântă şi arată cum se poate mai bine, ci joacă şi tenis, făcând acest sport de performanţă de mică şi participând la diverse competiţii. În plus, Francesca Lucarelli adoră actoria şi se poate mândri cu faptul că a făcut cursuri de teatru în limba engleză şi timp de doi ani a avut ocazia să înveţe actorie chiar de la profesoara actriţei Keira Knightley.
“Am făcut doi ani de zile actorie cu profesoara cu care a studiat şi Keira Knightley, atunci când avea 16 ani şi, la fel, se pregătea să devină actriţă încă din liceu. Am jucat diverse roluri în “Antigona”, de Sofocle, “Find Me”, şi “Livada cu vişini”. Opera care m-a ajutat cel mai mult să îmi dau seama de aptitudinile mele de actriţă şi de a recita în limba engleză este “Antigona”, spune Francesca, care este acum studentă la Facultatea Româno- Americană, dar şi artist MediaPro Music.
 
Foto: Arhiva personală
 
“După aceste cursuri de teatru în limba engleză, toate rolurile mele au fost filmate şi trimise în Anglia la o comisie de examinare, unde am obţinut calificativul B care este maximum pentru cei care nu sunt nativi, dar vorbesc limba engleză la perfecţie. Intenţionez să fac însă cât de curând şi un curs de recitare/film!”, a mai spus Francesca Lucarelli, care este acum în promovare cu piesa “ Just Wanna”.