Cântăreața Lauryn Hill riscă închisoarea

Apropo.ro / 17.04.2013, 10:30
Cântăreața Lauryn Hill riscă închisoarea
Lauryn Hill riscă să ajungă după gratii pentru neplata unor taxel și impozite. Ea cere judecătorilor indulgență.

Cântăreața Lauryn Hill, care a recunoscut în 2012 că se face vinovată de neachitarea taxelor și impozitelor datorate fiscului, aferente unor venituri de 1,8 milioane de dolari, a cerut justiției americane să dea dovadă de indulgență în timpul procesului ei.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Lauryn Hill nu a plătit impozitele datorate pentru trei ani, între 2005 și 2007, într-o perioadă în care a câștigat peste 1,8 milioane de dolari.

Artista, fosta solistă a grupului Fugees, s-a declarat vinovată de evaziune fiscală, în iunie 2012, și riscă să ajungă la închisoare – pedeapsa fiind de până la trei ani. Sentința ei va fi anunțată pe 22 aprilie, relatează site-ul TMZ.com, cu o zi înainte de data limită la care cetățenii americani trebuie să își expedieze declarațiile de venit.

Cântăreața R&B citează o serie de amenințări la adresa ei și a familiei ei drept motiv principal al faptului că s-a retras din industria muzicală și că nu și-a achitat taxele și impozitele datorate fiscului american.

Citește mai multe detalii despre Lauryn Hill ar putea ajunge după gratii, pe Mediafax.ro