Cântăreața Linda Perry (4 Non Blondes) s-a logodit cu iubita ei

De: Gabriela Voicu / 12.04.2013, 10:30
Cântăreața Linda Perry (4 Non Blondes) s-a logodit cu iubita ei
Cântăreața Linda Perry s-a logodit cu Sara Gilbert (38 de ani), prezentatoarea emisiunii de televiziune "The Talk".

Cântăreața și compozitoarea Linda Perry (47 de ani), fosta vocalista a trupei 4 Non Blondes, s-a logodit cu Sara Gilbert (38 de ani), prezentatoarea emisiunii de televiziune „The Talk”, potrivit People.

Sara, care a interpretat rolul adolescentei rebele Darlene Conner în serialul de comedie „Roseanne”, a facut acest anunț în timpul ediției de luni a emisiunii „The Talk”, un talk-show TV cu și despre femei, pe care ea l-a creat pentru postul CBS.

Sara Gilbert are doi copii dintr-o relație anterioară cu producatoarea de televiziune Allison Adler.

4 Non Blondes – „What’s Up”

Linda Perry este fosta vocalistă a trupei rock 4 Non Blondes, celebră grație piesei „What’s Up?” de pe albumul „Bigger, Better, Faster, More!” din 1993. După ce a părăsit trupa Linda a inființat două case de discuri și a compus și produs cântece de succes pentru alte cântărețe celebre, între care Pink („Get the Party Started”), Christina Aguilera („Beautiful”), Gwen Stefani („What You Waiting For?”) și Grace Slick („Knock Me Out”).

Linda a avut o contribuție importantă inclusiv în compunerea și alcătuirea albumelor lansate de Courtney Love și Kelly Osbourne și l-a ajutat pe James Blunt să își distribuie discurile în SUA.