Cantareata Sophia isi face debutul pe piata modei romanesti

Apropo.ro / 07.12.2011, 16:00
Cantareata Sophia va lansa, pe 10 decembrie, o colectie vestimentara, alaturi de Laura Vargalui.

Sophia este o cantareata nonconformista, cu eleganta si stil, careia ii place sa imbine hainele la moda cu cele vintage.

Artista nu se sfieste sa foloseasca palarii vechi, pe care le si colectioneaza, avand astfel un aer aparte in cotidianul stres.

Sophia

Prima ei colectie vestimentara va fi lansata pe 10 decembrie, ora 19.00, la Scoala de Fete (fostul liceu Zoia Kosmodemyanskaya) de langa Gradina Icoanei.

Sophia a colaborat in realizarea acestei colectii unicat „# 1”, formata din 50 de piese, cu designerul Laura Vargalui, cea care ii este aproape si care o sfatuieste in aparitiile ei publice.

Am creat o colectie pentru regina din tine. Societatea de consum a transformat garderoba femeii moderne in copie la copie. Media te invata sa fii ca cineva. Sophia de Romania se adreseaza femeilor care stiu ca orice ar spune oricine , ele sunt zeite, spirite eterne, fara inceput si fara sfarsit. Divinitatea si puritatea femeii consta si in curajul de a te detasa de multime si a te exprima prin hainele pe care alegi sa le porti. Haine care rezoneaza cu cine esti tu cu adevarat, fara prejudecati si fara preconceptii„, spune Laura Vargalui.