Cântăreaţa XONIA s-a alăturat campaniei umanitare #SelfieForLife. Vezi ce selfie şi-a făcut blonda!

Apropo.ro / 10.02.2015, 12:16
Cântăreaţa XONIA s-a alăturat campaniei umanitare #SelfieForLife. Vezi ce selfie şi-a făcut blonda!
Cântăreaţa XONIA s-a alăturat campaniei umanitare “Selfie for life”, iniţiată de asociaţia Fight for Life Charity, şi şi-a postat un selfie pe pagina sa de Facebook, provocându-i mai departe pe Doru Todorut, Anthony Icuagu Official şi Giulia să-i urmeze exemplul.
Astfel, XONIA se alătură în acest demers care are drept scop strângerea de bani pentru copiii bolnavi de cancer echipei Steaua Bucureşti, Simonei Halep şi altor câteva zeci de oameni care au acceptat să-şi facă un selfie amuzant şi să doneze în conturile asociaţiei Fight For Life Charity.
 
 
“Cu mare drag mă alătur şi eu campaniei #SelfieForLife şi provoc mai departe pe Doru Todoruţ, Anthony Icuagu Official şi Giulia să-mi urmeze exemplul. Îmi doresc să ne strângem cât mai mulţi şi, împreună, să-i ajutăm pe copiii bolnavi”, a spus XONIA.
 
“Ne onorează gestul XONIEI şi îi mulţumim din suflet că a acceptat să ne sprijine în această acţiune. Speram să ni se alăture cât mai mulţi oameni pentru că fiecare selfie este extrem de important, fiecare ajutor pe care îl primim contează enorm. Doar împreună putem face minuni. Sunt foarte mulţi copiii care au nevoie de noi şi sper că vom reuşi să strângem cât mai mulţi bani pentru a le întinde o mână de ajutor. XONIA va fi şi ea pusă pe panoul de onoare al asociaţiei Fight For Life Charity, alături de fotbaliştii clubului Steaua Bucureşti, de jucătoarele de tenis Simona Halep şi Ana Ivanovic, de fotbalistul Alexandru Maxim, dar şi de zecile de oameni frumoşi care nu au stat pe gânduri şi s-au alăturat campaniei Selfie For Life”, a declarat Otilia Caloian, vice-preşedintele asociaţiei Fight For Life Charity.
 
 
Simona Halep a acceptat să se alăture campaniei Selfie For Life la provocarea echipei Steaua Bucureşti. Jucătoarea de tenis a declarat că va urma toţi paşii campaniei, adică să-şi facă un selfie amuzant, o fotografie care să creioneze un zâmbet pe chipul unui copil bolnav, să o posteze pe Facebook, să doneze o sumă de bani în contul asociaţiei Fight For Life Charity şi să provoace mai departe alţi trei prieteni să-i urmeze exemplul.
 
Înaintea meciului cu TSKA Sofia, în cantonamentul din Antalya, jucătorii Stelei şi-au făcut o fotografie de grup, pe care au distribuit-o pe pagina oficială de Facebook a clubului. Fotbaliştii i-au provocat să intre în campania #SelfieForLife pe Simona Halep, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase, dar şi pe toţi fanii grupării roş-albastre.
 
“Clubul nostru s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulate de Fight for Life Charity. Toţi jucătorii conduşi de Constantin Gâlcă s-au mobilizat şi au donat pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer. Provocăm să intre în campanie, să-şi facă un selfie, să doneze şi să îi ajute pe copiii bolnavi pe: Simona Halep, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, dar şi pe voi, toţi fanii roş-albaştri!”, a publicat Steaua pe pagina oficial de Facebook.
 
Steaua Bucureşti şi-a schimbat chiar şi fotografia de coperta de pe pagina oficială de Facebook, unde are peste 1.7 milioane de fani, cu afişul campaniei Selfie for Life.
 
Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase, stelişti declaraţi, nu au răspuns încă provocării venite din partea clubului din Ghencea.
 
“Steaua Bucureşti şi Simona Halep sunt unele dintre cele mai cunoscute branduri româneşti. Suntem onoraţi că sunt alături de noi. Abia aşteptăm să vedem provocările Simonei. Poate o va provoca pe Serena Williams! Alături de noi este şi Ana Ivanovic. Ea ne-a trimis o rochie de tenis cu autograf, să o licităm şi să folosim banii pentru copiii bolnavi de cancer”, a declarat Otilia Caloian, Vice-Preşedinte Fight for Life Charity.