Cântărețul Liam Gallagher divorțează dintr-un motiv incredibil

De: Gabriela Voicu / 22.07.2013, 10:30
Cântărețul Liam Gallagher divorțează dintr-un motiv incredibil
Liam Gallagher, fostul solist al trupei britanice Oasis, este în prag de divorț de soția sa Nicole Appleton, fostă membră în grupul All Saints. Află motivul șocant!

Liam Gallagher divorțează de soția sa, Nicole Appleton, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora cântărețul britanic ar avea un copil nelegitim cu jurnalista americană Liza Ghorbani. Se pare că cei doi ar fi avut o aventură de lungă durată, pe care artistul a încheiat-o imediat ce femeia a rămas gravidă. Ei s-au cunoscut în 2010, după ce Lisa a făcut un interviu cu Liam pentru New York Times.

Liam Gallagher, fost membru al trupei Oasis, a renunțat la orice speranță că și-ar mai putea salva căsătoria cu Nicole Appleton și neagă în continuare acuzațiile.

Mama lui Nicole, fostă membră a trupei All Saints, a declarat că Liam nu a mai vorbit cu fiica ei din momentul în care a apărut știrea privind copilul lui nelegitim. Nicole ar fi aflat despre presupusa aventură a soțului ei, miercurea trecută, dintr-o conversație telefonică.

Nicole Appleton era în vacanță în Florida cu surorile ei mai mari, Lori, Lee și Natalie, în timp ce Gallagher era în Ibiza la un festival de muzică, în momentul în care a izbucnit știrea.

Nicole vs. Lisa

Conform The Sun, Liam consideră că mariajul său de cinci ani cu Nicole s-a încheiat și că nu mai are sens să lupte pentru el.

„Liam spune că s-a săturat de toate aceste lucruri. Este foarte afectat de tot ce i s-a întâmplat, nu a dormit de patru zile și a băut foarte mult”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Liam Gallagher și Nicole Appleton s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete, organizate în 2008, de Sfântul Valentin.

Gallagher a fost dat în judecată la un tribunal din New York de o femeie care afirmă că muzicianul britanic, de la care reclamanta solicită pensie alimentară, este tatăl fetiței sale de un an, a anunțat miercuri publicația New York Post.

Agentul de presă al cântărețului a refuzat să comenteze informațiile apărute în publicația newyorkeză.

New York Post a scris în ediția sa online că o plângere împotriva vedetei rock a fost depusă la Tribunalul pentru chestiuni familiale din Manhattan și că reclamanta solicită de la el sprijin financiar pentru fiica ei. Aceeași publicație a precizat că dosarul pentru acest caz a fost examinat de judecătorul Matthew Troy, pe 12 iulie, cu ocazia unei audieri preliminare, iar o nouă audiere a fost programată pentru sfârșitul acestei luni.

Liam Gallagher a decis să dea în judecată tabloidul New York Post. Cântărețul are oficial trei copii: o fetiță care provine dintr-o aventură extraconjugală cu cântăreața Lisa Moorish din timpul primei sale căsătorii cu actrița Patsy Kensit și doi băieți – unul cu Patsy Kensit și unul cu Nicole Appleton.

Liam Gallagher este în prezent vocalistul trupei Beady Eye, un grup pe care l-a înființat după destrămarea trupei Oasis din 2009, din care muzicianul făcea parte alături de fratele său, Noel.