Cântăreţul Ronan Keating s-a căsătorit pentru a doua oară

De: Nicoleta Nicolae / 19.08.2015, 09:56

Cântăreţul Ronan Keating s-a căsătorit pentru a doua oară
Cântăreţul irlandez Ronan Keating, fost membru al grupului Boyzone, s-a căsătorit cu logodnica sa, modelul australian şi prezentatoarea TV Storm Uechtritz, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, în Scoţia, informează Mediafax.

Mirii au schimbat jurămintele de credinţă în Archefield House, o proprietate de lux din East Lothian, în faţa unui număr mare de invitaţi de marcă, printre care s-au remarcat cântăreaţa Danii Minogue, foştii colegi de trupă ai mirelui Shane Lynch şi Keith Duffy, dar şi cântăreţul irlandez Brian McFadden.

La ceremonie au fost prezenţi şi cei trei copii pe care Ronan Keating îi are cu prima lui soţie – Jack, în vârstă de 16 ani, Missy, în vârstă de 14 ani, şi Ali, în vârstă de 9 ani.

Ronan Keating, în vârstă de 38 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Storm Uechtritz în luna aprilie, la doar o lună după finalizarea divorţului său de prima soţie, Yvonne Connolly.

Ronan Keating şi modelul Yvonne s-au cunoscut în adolescenţă şi s-au căsătorit în aprilie 1998, pe insula Nevis din Caraibe. Ronan Keating a început o carieră solo în 1999 şi, de atunci, a lansat nouă albume de studio care s-au vândut în peste 20 milioane de copii.