Canti si castigi! Asta au facut patru mame celebre autohtone

De: Dragos Tanase / 13.12.2007, 16:59
Nadia Comaneci, Raluca Moianu, Ioana Modovan si Olivia Steer, adica mamicile care canta pe "Cutiuta Muzicala 6", au primit "Discul de Aur".

Nadia Comaneci, Raluca Moianu, Ioana Modovan si Olivia Steer, adica mamicile care canta pe Cutiuta Muzicala 6”, au primit “Discul de Aur” in postura de interprete de muzica.

Evenimentul a avut loc in cadrul editiei din 12 decembrie a emisiunii Happy Hour prezentate de Catalin Maruta, la PRO TV!

MediaPro Music le-a premiat, astfel, pe cele patru mamici care canta impreuna melodii pentru copii, pe albumul “Cutiuta Muzicala 6”, vandut in peste 10.000 de exemplare!

La numai cateva luni de la lansarea pe piata a celei de-a sasea “Cutiute”, celebrele mamici au fost surprinse si incantate in acelasi timp de trofeul obtinut.

Cu toate ca s-au aflat la prima lor experienta de cantarete, Nadia, Olivia, Ioana si Raluca s-au descurcat de minune si, spun ele, s-au distrat pe cinste la inregistrari.

Albumul contine 12 melodii, o parte fiind inspirate din muzica traditionala pentru copii: “Albinita mea”, “Cotofana”, “Degetelele”, “Barza si broastele” sau “Vai saracul pui de cuc”.

Pe langa piesele frumos cantate de cele patru mamici, cea mai proaspata Cutiuta vine cu inca o surpriza pentru cei mici!

Copiii pot face acum si karaoke cu ajutorul “Cutiutei muzicale 6”, deoarece 3 dintre cantecelele prezente pe album contin si inregistrarea pe negativ, pentru ca toti copii sa poata fredona in voie melodiile lor preferate.