Canyon a lansat colectia limitata Canyon X-Ray by Hugh Turvey

De: Pandaru Alin Daniel / 30.09.2011, 15:00
Artistul englez Hugh Turvey semneaza noua colectie a celor de la Canyon, acesta prezentand si o parte din lucrarile sale in cadrul evenimentul de lansare a colectiei Canyon X-Ray.

Dupa ce in luna iulie a acestui an Canyon a lansat editiile speciale Rising Sun si Stripes, iata ca brandul olandez vine cu o noua editie limitata de accesorii IT.

Colectia Canyon X-Ray a fost realizata de Hugh Turvey, unul dintre putinii artisti contemporani care folosesc tehnologia X-Ray.

GALERIE FOTO


Una din lucrarile lui Hugh Turvey

Artistul englez a descoperit pasiunea pentru fotografie sub tutela renumitului fotograf Gered Mankowitz. In anul 1996, Turvey a inceput sa studieze fotografia de tipul X-Ray, dupa ce a fost rugat sa creeze imagini alternative pentru coperta unui album.

Hugh Turvey a prezentat prima sa expozitie de lucrari in Romania, cu ocazia lansarii oficiale a noii editii limitate Canyon X-Ray, in Galeria Atelier 030202, un spatiu de arta contemporana dedicat artistilor vizuali interesati de experiment, concept vizual si noile media, situat in Sala Noua a Teatrului de Comedie din Bucuresti.


Doar 10.000 de produse Canyon X-Ray din fiecare categorie vor fi scoase la vanzare

Produsele care fac parte din gama Canyon X-Ray sunt:

– mouse optic cu fir;
– mouse optic wireless;
– set de boxe 2.0;
– casti stereo DJ Style;
– casti stereo;
– sticker universal pentru notebook;
– ghiozdan pentru notebook-uri de 15.6 inci;
– genti pentru notebook-uri de 13.3 si 15.6 inci;
– huse pentru notebook-uri de 10, 13.3 si 15.6 inci.

Toate produsele au fost create cu ajutorul tehnologiei X-ray. „Acesta a fost unul dintre cele mai captivante proiecte ale anului. Am realizat imagini speciale pentru fiecare produs din aceasta editie. Sub semnatura mea, aceste produse vor fi distribuite in peste 30 de tari din intreaga lume.”, spune Hugh Turvey.

Editia limitata Canyon X-Ray va fi disponibila in magazinele partenerilor Asbis.