Cap de Craniu, Negative Core Project, C.O.D. şi First Division, concerte în Club Fabrica pe 13 februarie

Apropo.ro / 15.01.2015, 06:00
Cap de Craniu, Negative Core Project, C.O.D. şi First Division, concerte în Club Fabrica pe 13 februarie
Luna februarie frânge tăcerea iernii întunecate printr-un eveniment care va aduce pe aceeaşi scenă unele dintre cele mai iubite nume ale scenei metal locale. Este vorba despre Cap de Craniu, Negative Core Project, C.O.D. şi First Division, care vor concerta pe data de 13 februarie 2015, în Club Fabrica din Bucureşti.

Show-ul marca Promusic Events, Darkside Booking Academy şi Maximum Rock îşi propune să scoată iubitorii de muzică din amorţeală, oferindu-le câteva prestaţii excepţionale din partea unor trupe care ştiu să facă atmosfera. Concertul începe la ora 21:00, iar band support-ul va fi 20 de lei.

Cap de Craniu

Este o formaţie bucureşteană care cultivă cu succes un amestec unic de sonorităţi, din zona grindcore şi metal. Trupa a fost întemeiată în 2007, iar tematica sa predilectă este inspirată atât de filmele horror/gore, cât şi de îndoielile existenţiale ale oamenilor. De alta, grupul a şi creat un personaj fictiv, pe nume Laur, care apare deseori în versurile sale.

Până acum, formaţia a lansat trei materiale de studio, cel mai recent fiind „Split It Out” (alături de Breathelast).


 

Componenţa:

Calin Raduta – chitară
Răzvan Raduta Penda – tobe
Mihai Ionescu – voce
Paul Nicolae – bas
Vicentiu „Averac” Busuioc – voce
Andrei Spataru „Oase” – chitară

Negative Core Project

La momentul actual, NCP este una dintre cele mai iubite formaţii româneşti din zona groove/deathcore-ului, remarcându-se printr-un sound fără precedent. Trupa a cântat pe aceeaşi scenă cu nume mari ale metalului autohton şi internaţional, fiind invitata specială în cadrul concertelor Napalm Death, Brujeria sau Veil of Maya de la Bucureşti.

Primul album, „Spread the Disease”, a apărut în 2012 şi formaţia lucrează la follow-up, care va fi lansat cât de curând.


 

Componenţa:

Filip „Flip” Brunet – voce
Gabriel „Gabi” Dima – tobe
Tudor ” Bulan” Scanteie- chitară
Mihai DINCA – chitară
Alex Nichiforof – bas

C.O.D.

Grupul a luat naştere în 2003, la Târgovişte şi a trecut de-a lungul vremii prin mai multe schimbări de componenta şi de stil, ajungând să fie o formaţie foarte apreciată de publicul autohton.

C.O.D. iese în evidenţă prin amestecul special de genuri, de la metal, la post-grunge, stoner şi hard-rock. În 2013, trupa lansează primul album, intitulat „I Need To Get Out”, primit foarte bine de către criticii de specialitate şi de fani.


 

Componenţa:

Stanciu Dragos- voce, chitară
Stoicescu Liviu – bas
Irmia Vlad – chitară
Dumitrascu Mihai – tobe

First Division

Formaţia este una dintre puţinele de pe piaţa românească de rock care abordează cu atât de multă originalitate un melanj între hardcore, metal şi punk. Originară din Brăila, First Division a luat naştere în 2006 şi a lansat albumul de debut, „Assumed Brain Robery”, în 2013.


 

Componenţa:

Cristi Nicolae – voce
Eugen Rotaru – chitară / backing vocals
Andrei Spataru – bas / backing vocals
Dan Marica – tobe

Band support: 20 de lei