Capacul dragostei

Apropo.ro / 11.12.2001, 18:41
Capacul dragostei
Daca nu ai penisul prea lung (din acela greu de introdus pana la capat in vaginul partenerei fara sa tipe de durere), iar daca ea tanjeste totusi dupa ceva mai gros, poti sa pui capac dorintei ei. Iata cum... Introdu-ti pensisul pana la radacina inauntrul ei, ca mai apoi, cu ajutorul mainii, sa-ti


Daca nu ai penisul prea lung (din acela greu de introdus pana la capat in vaginul partenerei fara sa tipe de durere), iar daca ea tanjeste totusi dupa ceva mai gros, poti sa pui capac dorintei ei. Iata cum…

Introdu-ti pensisul pana la radacina inauntrul ei, ca mai apoi, cu ajutorul mainii, sa-ti introduci si testiculele – unul cate unul, cat iti permite scrotul. Adopta o cursa a coitului mica, fara recul prea mare, astfel incat sa nu-ti iasa testiculele afara. In acel cuib super-cald, spermatozoizii tai o sa faca sauna inca inainte de a-i trimite la plimbare.

Se stie ca la frig, scrotul se contracta, fiind chiar posibil sa te trezesti cum testiculele migreaza din bursa scrotala inapoi in zona inghinala, adica sa vezi cu ochii cum devii eunuc fizilologic. Desi senzatiile aparute in momentul cand iti dispar testicolele undeva prin abdomen sunt de neuitat, noi iti recomandam efectul invers.

De la o caldura excesiva, scrotul se lasa, datorita pielii elastice si pline de cute. Pielea se intinde la caldura si lasa testiculele sa atarne ca la taur, putand chiar sa te impiedici de ele (iata de ce sportivii folosesc suspensor cand alearga). Acest efect fiziologic se datoreaza faptului ca o superincalzire a testicolului de peste 40 de grade Celsius ar distruge spermatozoizii si l-ar lasa pe barbat complet steril. Ca organismul sa evite supraincalzirea in aceasta zona este indicata o cat mai buna ventilatie a bursei scrotale, realizata prin marirea suprafetei de piele expuse contactului cu aerul.

Unii barbati chiar se grabesc sa-si puna testiculele la gheata, sperand sa devina tati mai repede, in caz ca nu prea reusesc sa faca copii. Mizeaza astfel pe diminuarea efectului de sera asupra testiculelor lor.

Cristian Galeriu